Vi bruker cookies

Aareon bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. For mer informasjon om hvilke data som er lagret, se vår personvernpolicy. Hvis du godkjenner bruk av informasjonskapsler, klikker du på "Jeg godtar" -knappen.

Faktabøker

Vedlikeholdskostnadsboken - senk vedlikeholdskostnadene

Ha kontroll å få lavere drifts- og vedlikeholdskostnader ved å benytte vedlikeholdskostnadsbøkene. Vedlikeholdskostnadsbøkene er en planleggings- og beregningsverktøy for ombygging, reparasjon og vedlikeholdsplanlegging.

Klikk her for bestilling/priser

For hvert tiltak gis det informasjon om følgende:

Innholdet i bøkene

Vedlikeholdskostnadsboken er et godt planleggings – og kalkuleringsverktøy til bruk ved ombygginger, reperasjoner og vedlikeholdsplanleggingen.

Vedlikeholdskostnadsboken gir deg detaljert informasjon om ca 4500 ulike tiltak relatert til eiendomsvedlikehold.

Vedlikeholdskostnadsboken gjør det enkelt å lage gode og oversiktlige vedlikeholdsplaner både på kort sikt (årsplan) og på lengre sikt (flerårs-planer), samt at de også hjelper deg å holde planene ajour i forhold til oppdatering av priser, endringer i tiltaksbeskrivelser, etc.

Vedlikeholdstiltakene (kodet ihht. NS3451) omfatter:

Vedlikeholdsprisbok - Antikvariske tiltak

Forvaltning av bygninger av antikvarisk eller kulturhistorisk verdi er enutfordring på grunn av alle spesielle krav til vedlikehold og renovering.

Derfor laget Aareoni 2015 en egen vedlikeholdsbok som KUN omhander antikvariske tiltak. 2016-boken er nå supplert med ytterligere tiltak, slik at boken nå inneholder ca 400 tiltakskoder.

Downloads

to top