Vi bruker cookies

Aareon bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. For mer informasjon om hvilke data som er lagret, se vår personvernpolicy. Hvis du godkjenner bruk av informasjonskapsler, klikker du på "Jeg godtar" -knappen.

Klüger warten

Vilkår for bruk

Opphavsrett og varemerkeloven, regler, begrensninger, bruksområder og lover for bruk av materialer og lenker på nettsiden.

Vilkår for bruk

Referanser og lenker Ved direkte eller indirekte referanser til andre nettsider ("lenker") som ligger utenfor vårt ansvarsområde, er vi kun ansvarlig for de lenker der vi er bevisst på innholdet på det aktuelle nettstedet og om det er teknisk mulig og rimelig for Aareon AS for å hindre bruk i ulovlig innhold. Vi erklærer eksplisitt at de lenkede sidene ikke inneholdt ulovlig innhold når de ble opprettet.

Aareon AS har ingen innvirkning på nåværende eller fremtidige design og innhold på de refererte/linkede sidene. Derfor avstår vi fra alt innhold på de linkede nettstedene som er endret eller lagt til siden linkene ble opprettet. Dette gjelder lenker eller referanser til våre egne nettsteder og til tredjeparts aktivitet i gjestebøker, diskusjonsfora og e-postlister fra Aareon AS. Ved ulovlig, ukorrekt eller ufullstendig innhold, og særlig i tilfelle skader knyttet til bruk eller manglende bruk av slik informasjon, skal ansvaret utelukkende ligge hos eieren av det refererte området, og ikke hos den part som kun refererer til nettstedet ved hjelp av lenker.

Opphavsrett og varemerkeloven
Aareon AS gjør sitt ytterste for å følge opphavsretten i alle publikasjoner til bilder, lydopptak, videoer og tekster som brukes. I stedet brukes egne bilder, lydopptak, videoer, tekster eller royaltyfrie bilder, lydopptak, videoer og tekster.

Opphavsretten til alt materiale som vi har produsert og publisert, forblir Aareons eiendom som forfatter av innholdet.

Reproduksjon eller bruk
Bilder, lydopptak, videoer og tekster i andre elektroniske eller trykte publikasjoner er ikke tillatt uten vår godkjenning.

to top