Vi bruker cookies

Aareon bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. For mer informasjon om hvilke data som er lagret, se vår personvernpolicy. Hvis du godkjenner bruk av informasjonskapsler, klikker du på "Jeg godtar" -knappen.

Elektronische Nebenkostenabrechnung
Inspirasjon

Systemkonsulent innen eiendomsforvaltning

Som systemkonsulent innen eiendomsforvaltning får du en nøkkelrolle i en spennende vekst -og utviklingsfase av kontoret. Du vil jobbe i en stimulerende bedriftskultur og vil ha stor mulighet til å påvirke og bidra til gode resultater.

Systemkonsulent innen eiendomsforvaltning til internasjonalt selskap

Incit AS vokser. Incit leverer IT-systemet Incit Xpand, det mest effektive økonomi- og FDV-systemet på markedet.

Som systemkonsulent innen eiendomsforvaltning får du en nøkkelrolle i en spennende vekst -og utviklingsfase av kontoret. Du vil jobbe i en stimulerende bedriftskultur og vil ha stor mulighet til å påvirke og bidra til gode resultater.

Du vil samarbeide med andre datterselskaper i Aareon AG innen felles utviklings og kundeprosjekter. For den rette personen er det svært gode muligheter for utvikling. Du vil få tilgang til og mulighet til å lære fra Incits og Aareons kunnskaps- og erfaringsbase.

Oppgaver:
Delta i og lede implementeringsprosjekt av IT systemet Incit Xpand, det mest effektive økonomi- og FDV-systemet på markedet, hos nye kunder. Samt følge den løpende utvikling av Incit Xpand hos eksisterende kunder.


Kvalifikasjoner:
For å trives i denne stillingen , ser vi at du er en ansvarlig og selvstendig person med ønske om å jobbe i et utfordrende og variert miljø. Du er glad i å jobbe selvstendig og er  løsningsfokusert. Du er også komfortabel i samarbeid med andre, og er tiltrukket av en rolle som innebærer kundekontakt hvor du får bruk for dine gode sosiale ferdigheter.

Noe reisevirksomhet må påregnes. Konkurransedyktige betingelser. Stillingen er fulltid. Tiltredelse så snart som mulig etter avtale.

Om arbeidsgiveren
Incit er en arbeidsplass i positiv utvikling med spennende muligheter. Et godt arbeidsmiljø av engasjerte medarbeidere i nye kontorlokaler sentralt på Karl Johan i Oslo. Kontoret opplever stor pågang av nye og potensielle kunder.

Selskapets forretningsidé er å hjelpe eiendomsorganisasjoner med å skape økt kundefokus og lønnsomhet ved hjelp av Incit Xpand, markedets smarteste og mest effektive eiendoms- og økonomisystem.

Incit er eid av Aareon Group (100 %), som igjen eies av Aareal Bank (100 %), begge basert i Mainz, Tyskland. Aareon Group er Europas ledende virksomhet innen konsulent -og systemer for eiendom. Aareon Group har kontor og kunder i flere land: Norge, Sverige, Finland, Holland, Tyskland, England og Frankrike.

to top