Vi bruker cookies

Aareon bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. For mer informasjon om hvilke data som er lagret, se vår personvernpolicy. Hvis du godkjenner bruk av informasjonskapsler, klikker du på "Jeg godtar" -knappen.

Styret

Styrelsen for Aareon Nordic består av personer fra ulike nasjonaliteter innenfor konsernet Aareon Group

Manfred Alfen

Styreleder
CEO Aareon AG
Mainz, Tyskland

Dr. Manfred Alfen begynte i Aareon i mars 2002, etter 11 år på EDS Deutschland. På EDS Deutschland, ble Manfred utnevnt til CEO etter å ha hatt en rekke ledende stillinger både i Tyskland og i utlandet.

Christian Schmahl

Styremedlem
CFO Aareon AG
Mainz, Tyskland

Christian Schmahl begynte i Aareon AG i mars 2012. Før det, var Christian finansdirektør i T-Online, en forretningsenhet i Deutsche Telekom AG.

Hans-Georg Schneider

Styremedlem
Aareon AG
Mainz, Tyskland

Hans-Georg Schneider startet i 1981 som programvareutvikler og har siden holdt seg på Aareon i ulike lederstillinger, for eksempel utvikling av forretningssystemer, markedsansvarlig på Aareon Deutschland GmbH og nå som Exceutive Vice President of Aareon AG.

Torsten Rau

Styremedlem
Director International Operations Aarons AG
Mainz, Tyskland

Torsten Rau startet Aareon Group i 2014 som leder for Aareons International Operations. Før at Torsten startet i Aaron hadde han ulike lederroller i det internasjonale selskapet Kion. Han har også fungerte som administrerende direktør i Apcon IBS i flere europeiske land. Torsten Rau har også jobbet som lektor ved Universitetet i Paris jeg (Pantheon).

Niclas Oddsberg

CEO Incit AB

Niclas har en gedigen bakgrund från olika ledande befattningar i Sverige och utomlands. Närmast kommer han ifrån IBM där han har var ansvarig för dess konsultverksamhet inom marknadsföring, kundanalys och digitala kanaler i Australien och Nya Zeeland.

to top