Vi bruker cookies

Aareon bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. For mer informasjon om hvilke data som er lagret, se vår personvernpolicy. Hvis du godkjenner bruk av informasjonskapsler, klikker du på "Jeg godtar" -knappen.

Mikael Jerkstrand


Nyheter

Mikael Jerkstrand ny Channel & Partner Manager hos Aareon

Aareon Nordic har ansatt Mikael Jerkstrand som ny Channel & Partner Manager. Mikael blir ansvarlig for utviklingen av partnerprogrammet som ble lansert i september, og han tiltrer stillingen 1. februar.

Aareon-konsernet har ansatt Mikael Jerkstrand som ny Channel & Partner Manager for å fortsette etableringen av Aareons system av løsninger gjennom sitt nordiske partnerprogram. Programmet ble lansert i løpet av høsten, med det formålet å gi eiendomsselskaper rask tilgang til nye digitale løsninger og tjenester, samt hjelpe PropTech-bedrifter i bransjen. Mikael kommer fra Speed Ledger, et selskap i Visma-konsernet, der han hadde ansvaret for samarbeidet med selskapets bankpartnere.


Mikael Svensson, salgsdirektør hos Aaeron Nordic, kommenterer ansettelsen:

"Jeg er veldig glad for å ønske Mikael velkommen til Aareon Nordic. Han er en dyktig relasjonsbygger som med suksess har drevet frem utviklingen av Speed Ledgers partnerprogram og bidratt til selskapets vekst fra 6 til 80 ansatte. Med Mikael på laget kan økonomisystemet vårt vokse raskere, og vi vil kunne knytte flere spesialiserte partnere til oss. Dermed kan vi tilby både kunder og deres leietakere enda flere smarte tjenester via vår digitale plattform."


Mer informasjon

Vil du vite mer, eller er du interessert i et samarbeid? Kontakt Mikael Svensson på mikael.svensson@aareon.com eller 0(70)-695 43 13.

to top