Vi bruker cookies

Aareon bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. For mer informasjon om hvilke data som er lagret, se vår personvernpolicy. Hvis du godkjenner bruk av informasjonskapsler, klikker du på "Jeg godtar" -knappen.

Aareon Cloud Services

Nyheter

Leo Palmberg - ny Head of ERP på Aareon Nordic

Den første oktober starter Leo Palmberg som ny Head of ERP på Aareon Nordic. Med seg inn i organisasjonen tar han 30 års erfaring med lederskap og fokus på kundeverdi.

Hvem er du og hva tar du med deg til Aareon?

Med meg i verktøykassen min har jeg 30 års erfaring innen ledelse, endringsarbeid, entreprenørskap og virksomhetsskaping. Ti av de åren har jeg jobbet med programvare i forskjellige produktselskaper, og i totalt ti år har jeg vært selvstendig næringsdrivende. Mitt fokus har vært på å utvikle metoder og prosesser for å skape forutsigbarhet og presisjon i produktarbeidet. Dette tar jeg med meg til Aareon.

Hvorfor valgte du Aareon som din nye arbeidsgiver?

I Aareon ser jeg et selskap som har ambisjoner og evnen til å skape fordeler for sine kunder. Det er interessant for meg. Som selvstendig næringsdrivende har jeg tidligere forlatt oppdraget når det er fullført. Da har jeg gjort mitt. Nå vil jeg bli – videreutvikle og bygge videre på fremgangen vi gjør.

Hvordan ser du på rollen som Head of ERP - hva er hovedoppgaven din hos Aareon?

Min hovedoppgave vil være å sikre at Incit Xpand fortsetter å være den markedsledende produktet det er i dag. Både når det gjelder verdi for våre kunder og teknisk, for å sikre at Xpand omfavner fremskrittene innen programvareteknologi. Denne teknologien vil komme kundene våre til gode. Vi skal hjelpe dem med å være i front – jeg tror kundene våre forventer det av oss, og det er vårt ansvar som leverandør.

Hva er din visjon for Aareon – har du en tanke om hvor du vil væra om ett år? 

Jeg ønsker at tilbudet vårt skal være tydelig og at vårt produkt får en tydelig retning i markedet slik at det er klart for våre nåværende og fremtidige kunder hva våre ambisjoner er. I tillegg vil jeg være på et sted hvor vi med god tillitt kan ta beslutninger om nye funksjoner og bruksområder som konsoliderer og utvikler vår posisjon i markedet. Vi må ha en stabil situasjon med fornøyde kunder, trygge ansatte og positiv energi.

Hvordan ser framtiden ut for ERP-system som Incit Xpand?

Jeg tror det er mange uutnyttede muligheter i et forretningssystem som Incit Xpand. Eiendomsbransjen har en stabil etterspørsel, men teknologien utvikler seg og kundens leietaker vil ha krav til boligsituasjonen. En leietaker om ti år kan se på boligsituasjonen sin annerledes enn en leietaker gjør i dag. Etterspørselen vil være mer kompleks, noe som gir kundene våre muligheten til å utmerke seg. Det gir oss som leverandør mulighet til å hjelpe i den utviklingen. Jeg vil at Incit Xpad skal gi kundene våre muligheten til å bygge relasjoner med sine leietakere.

to top