Vi bruker cookies

Aareon bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. For mer informasjon om hvilke data som er lagret, se vår personvernpolicy. Hvis du godkjenner bruk av informasjonskapsler, klikker du på "Jeg godtar" -knappen.

incit-aareon-no

Nyheter
Press

Incit tar steget fullt ut og blir Aareon

Incit går fra å være en lokal aktør til å bli del av noe større. Navnebyttet signaliserer at vi nå fullt og helt er en del av Aareongruppen. Det internasjonale konsernet er markedsledende i Europa på å skape løsninger for eiendomsmarkedet.

Incit tar steget fullt ut och blir Aareon

Nå bytter Incit navn og blir et fullverdig medlem i Aareongruppen. Kundene våre får tilgang til bredere kompetanse og internasjonal erfaring.

– Incit går fra å være en lokal aktør til å bli del av noe større. Navnebyttet signaliserer at vi nå fullt og helt er en del av Aareongruppen. Det internasjonale konsernet er markedsledende i Europa på å skape løsninger for eiendomsmarkedet. Kundene våre får tilgang til et større nettverk med mer kompetanse, flere digitale tjenester og applikasjoner, sier Niclas Oddsberg, administrerende direktør i Aareon Nordic.

Partnerskap gir smartere løsninger

– I partnerskap med kundene vil vi utvikle smarte løsninger som generer nye inntekter og effektiviserer virksomhetene. For meg handler digitale tjenester mye om å involvere kundene våre og kundene deres i utviklingen vår, for å sikre at vi løser de forretningsproblemene som er viktige for dem. Deretter investerer vi i å bygge et økosystem av etablerte og nystartede selskaper innen sektoren vår, for å sammen skape en større verdi for kundene, sier Niclas Oddsberg.

– Det er viktig å forstå virksomheten til kunden. Vår rolle er ikke bare å tilby system eller tjenester. Med løsningene våre vil vi hjelpe kunden å øke inntektene, forbedre lønnsomheten og effektivisere virksomheten, sier Niclas Oddsberg.

Aareon ønsker Incit velkommen

Torsten Rau er direktør for internasjonale operasjoner i Aareon Group. Han forklarer at det handler om mer enn et navnebytte når Incit blir Aareon.

– For Incits kunder innebærer det tilgang til 1 400 eiendomseksperter og hele kunnskapsbasen til Aareongruppen. Kunden får tilgang til et bredere utvalg av produkter og tjenester. Hele Aareongruppen står klar til å støtte kunden med nødvendig kunnskap, sier Torsten Rau.

 

– Incit har gjort store framskritt de siste årene. De har et svært godt produkt, stabile kunder og dedikerte medarbeidere. Det er med åpne armer vi ønsker Incit velkommen til Aareongruppen, fortsetter Torsten Rau.

For mer informasjon, kontakt:
Niclas Oddsberg, CEO, Aareon Nordic • niclas.oddsberg@aareon.com • +46 70 453 11 02
Mikael Svensson, Country Manager,  Aareon Norway • miakel.svensson@aareon.com • +46 (0)70 695 43 83

Kort om Aareon
Aareon er Europas ledende samarbeidspartner for digitale løsninger i eiendomsbransjen. Vi tilbyr økonomi- og forretningssystemet Incit Xpand og utvikler nye digitale løsninger for å optimere kundenes kritiske virksomhetsprosesser. De erfarne konsulentene våre utfører oppdrag innen eiendomsforvaltning og har hjulpet tusenvis av kunder med å effektivisere virksomhetene. Vi gir til og med ut en bokserie om effektiv eiendomsforvaltning, REPAB Fakta. Mer enn 2 800 kunder i syv land har valgt Aareon som samarbeidspartner for blant annet å utvikle over 10 millioner leieobjekter. Aareon har virksomheter i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Nederland. www.aareon.no

to top