Vi bruker cookies

Aareon bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. For mer informasjon om hvilke data som er lagret, se vår personvernpolicy. Hvis du godkjenner bruk av informasjonskapsler, klikker du på "Jeg godtar" -knappen.

Lars press news profile

INTERVJU MED AAREON NORDICS NYE DIREKTØR LARS AABOL

Lars Aabol tar over som administrerende direktør hos Aareon Nordic for det nordiske markedet. Lars har 30 års erfaring innenfor IT-bransjen som gründer, leder og Managing Director for programvare og konsulenttjenester i Norden.

Ved sin forrige arbeidsplass, Enfo, var han Managing Director for Sverige. Da vi møtte Lars for å ta et intervju om det nye oppdraget, fortalte han:
«Det er primært to grunner til at jeg takket ja til å lede Aareon Nordic. Den ene er at jeg elsker fokus, og føler at Aareon Nordic har en smart og riktig satsing på digitalisering av eiendomsbransjen. 
Grunn nummer to er størrelsen på foretaket, som gjør det mulig å se alle medarbeiderne. Dette er utrolig viktig, ettersom det hos kunnskapsforetak som Aareon Nordic vil være medarbeiderne som utgjør det viktigste aktivet. Som ledende leverandør av digitale løsninger i eiendomsbransjen akter vi å fortsette å levere kvalitet til og sammen med kundene våre.»
Velkommen, Lars Aabol, som ny administrerende direktør hos Aareon Sverige AB

Hvordan vil du oppsummere den første tiden din hos Aareon?
– Det har vært en spennende, forvirrende og utfordrende tid. Det som har gjort størst inntrykk på meg så langt, er alle de fantastiske medarbeiderne.

Hva har du jobbet med tidligere??
Jeg har vært entreprenør, jobbet med IT og utviklet programvare både innenfor egne foretak og som ansatt. Jeg startet mitt første foretak i 1985 for å utvikle programvare for finansielle analyser. Fokuset mitt var å bygge opp foretaket og skape salg. Etter hvert ble vi kjøpt opp, og jeg startet enda et foretak. Denne gangen med integrasjon av IT-systemer. Det ble solgt til Enfo, der jeg har jobbet frem til nå.

Hvorfor valgte du Aareon som din nye arbeidsgiver?
Det var fremfor alt to ting som gjorde at valget falt på Aareon:
Jeg elsker fokus! Slik jeg ser det, er det den eneste måten en mindre organisasjon kan bli ledende og skape virkelig kundeverdi på i den store konteksten som IT representerer. Aareons fokus på å digitalisere eiendomsbransjen virker smart og helt riktig. 
 Jeg liker også størrelsen på foretaket. Her er det mulig å se samtlige medarbeidere. I et kunnskapsforetak der kundeverdi står sentralt, er det menneskene som utgjør det største aktivet. Alle skal føle stolthet og oppleve at de har en viktig rolle i arbeidet med å skape kundeverdi.


to top