Vi bruker cookies

Aareon bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. For mer informasjon om hvilke data som er lagret, se vår personvernpolicy. Hvis du godkjenner bruk av informasjonskapsler, klikker du på "Jeg godtar" -knappen.

Aareon Nordic Forum 2019

Forventningene til Aareon Nordic Forum 2019 er skyhøye!

De digitale mulighetene blir flere og eiendomsbransjen kommuniserer på nye måter. Fokuset vårt i år er derfor «Best Practice». Kundene våre deler sine erfaringer, og ekspertene forteller hvordan Xpand kan utnyttes optimalt. Forventningene er skyhøye! Bli med og skjerp kunnskapene dine.

To innholdsrike dager med seminarer, treffpunkter og minimesse

Vi begynner med en herlig mingle-lunsj, der du får anledning til å utveksle erfaringer med bransjekollegaer og eksperter fra Aareon. Treffpunktene var i fjor så populære at vi i år har tatt dem med på begge dagene. De er en gyllen mulighet til å utveksle erfaring og kunnskap med eksperter på de ulike modulene, og møte kollegaer i bransjen. På dag to er også partnerne våre med og deler av sin verdifulle innsikt. Sist, men ikke minst: kundestøtten er på plass hele tiden, så ta sjansen til å få svar på alt du lurer på.

Fjorårets Aareon Nordic Forum ble en ubetinget suksess

Mye takket være vår fantastiske moderator Karin Zingmark. Vi ønsker Karin hjertelig velkommen tilbake! Karin har mer enn 20 års erfaring med endringsarbeid innenfor kommunikasjon og ledelse i en tilkoblet hverdag. Hun har i årenes løp hatt lederstillinger innenfor IT-, teknologi- og mediebransjen, og har blant annet vært markedssjef hos Microsoft i Sverige.

Høydepunkter fra programmet

Under temaet Best Practice vil gjesteforedragsholderne våre blant annet snakke om hvordan vi kan bli mer effektive uten å stresse mer. Få inspirasjon og hør hvilke erfaringer andre har gjort!

Hvor viktig er egentlig produktforvaltning?
Arda Gürler, virksomhetsutvikler hos Uppsalahem, har ansvaret med å lede an endringsarbeidet og utvikle foretakets prosesser ved hjelp av Xpand. Arda forteller om hvilken forskjell aktiv produktforvaltning gjør for Uppsalahem.

Digitale kundeløsninger fra Nordens største forvaltningsselskap
Eiliv Mæhle Liljevik, avdelingsdirektør for strategi og IT hos OBOS, implementerer Incit Xpand hos rådgivere, regnskapsbyråer og borettslag. Med nye digitale kundeløsninger har OBOS som mål å revolusjonere styringsarbeidet i borettslag og gi beboerne der en bedre hverdag.  Med Xpand kommer det nye tjenester på løpende bånd. Foredraget holdes på norsk.

Sunn eller usunn adferd
Anders Hansen – forfatter, lege ved Karolinska institutet, overlege i psykiatri og siviløkonom fra Handelshögskolan – har i suksessboken Hjernesterk skrevet om hvordan hjernene våre påvirkes av digitaliseringen. Han er nå aktuell med sin nye bok Skjermhjernen. Bli med på en spennende reise og få et innblikk i hva som går for seg i hodene våre!

Kristoffer Appelquist byr på latter og ettertanke

Etter en dag med mange inntrykk, slapper vi av med en god middag og befriende latter. Kristoffer Appelquist, som er kjent fra TV-programmer som Parlamentet, Extra-Extra og På spåret, står for underholdningen. Kristoffer har underholdt oss med intelligente observasjoner i mer enn et tiår.

Mye kunnskap og inspirasjon å hente på dag to

På dag to kan du velge mellom nærmere 40 ulike seminarer. På minimessen får du mulighet til å møte samarbeidspartnerne våre og se hva de har å by på. Ta også turen innom Treffpunktene våre, der du kan få tips og råd fra våre eksperter og kundestøttemedarbeidere.

Eksempel på programpunkter:

to top