Vi bruker cookies

Aareon bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. For mer informasjon om hvilke data som er lagret, se vår personvernpolicy. Hvis du godkjenner bruk av informasjonskapsler, klikker du på "Jeg godtar" -knappen.

förskola

Forvaltning

Med Incit Xpand som verktøy kan man smidig forvalte alle typer avtaler. Om forvaltningen er av næringseiendom eller leiligheter, parkeringsplass eller andre typer leieobjekt. Uansett benytter man fordelene med å ha felles moduler og en felles database.

Forvaltning

Med Incit Xpand som verktøy kan man smidig forvalte alle typer avtaler. Om forvaltningen er av næringseiendom eller leiligheter, parkeringsplass eller andre typer leieobjekt.

Med Incit Xpand som verktøy kan man smidig forvalte alle typer avtaler. Om forvaltningen er av næringseiendom eller leiligheter, parkeringsplass eller andre typer leieobjekt. Uansett benytter man fordelene med å ha felles moduler og en felles database. Publisere objektene på web er enkelt og skaper effektiv håndtering.

Samtidig gir det dine kunder den informasjon du velger og de forventer.
Med Incit Xpand som verktøy har du som eiendomsforvalter alt du trenger for å utføre og planlegge daglig drift og vedlikehold av hele din bygningsmasse. Intuitive og fleksible favoritter gir deg rask tilgang til akkurat den informasjonen du trenger, når du trenger den. I daglig Forvaltning, Drift eller vedlikehold og i samme øyeblikk som ett bilde med mobilen tatt av en vannlekkasje er det tilgjengelig for arbeidsleder, bildet blir lagt direkte i felles database når det lagres på saken og oppdateres fra mobilen din.

Elementene og modulene i grupperingene Økonomi, Forvaltning, Drift, Vedlikehold og felles ivaretar samtlige elementer eiendomsforvaltning krever og er grunnen til at Incit Xpand kan være ditt totallsystem for eiendomsforvaltningen. Eller integreres med de systemene du bruker og er fornøyd med.

En database og mange felles verktøy gjør at alt som starter med en bestilling og ett innkjøp og som du mottar en leverandørfaktura sammen med øvrige økonomi moduler

to top