Vi bruker cookies

Aareon bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. For mer informasjon om hvilke data som er lagret, se vår personvernpolicy. Hvis du godkjenner bruk av informasjonskapsler, klikker du på "Jeg godtar" -knappen.

Faktaböcker

Repab Faktabøker

Over 35 års samlet erfaringer. Vår bokserie REPAB Fakta inneholder informasjon som hjelper våre kunder å effektivisere sin eiendomsforvaltning.

Årskostnadsbok - nåværende nøkkeltall

Statistikkavsnittet gjør at du enkelt kan sammenligne (benchmarke) dine egne FDV-kostnader med tilsvarende eiendommer i resten av landet basert på årlig innsamlede data.

I avsnittet med ”anbefalt nivå” får du vite på hvilket nivå dine bygninger bør ligge.

REPAB FAKTA jobber mye med definisjoner og begreper innenfor eiendomsforvaltningen. Disse omhandles i avsnittet ”Definisjoner”.

I avsnittet ”Artikler” omtales bl.a.:

I bøkene får du tilgang til:

Årskostnadsboken er også et godt hjelpemiddel i budsjetteringer, årsavstemminger, årskostnadsanalyser(LCC), husleieberegninger, prosjektering og prosjektledelse.

Årskostnadsbøkene finnes for følgende eiendomskategorier:

Klikk her for bestilling/priser

Vil du teste våre demo bøker? Klikk her!

Vedlikeholdskostnadsboken - senk vedlikeholdskostnadene

Ha kontroll å få lavere drifts- og vedlikeholdskostnader ved å benytte vedlikeholdskostnadsbøkene. Vedlikeholdskostnadsbøkene er en planleggings- og beregningsverktøy for ombygging, reparasjon og vedlikeholdsplanlegging.

Innholdet i bøkene

Vedlikeholdskostnadsboken er et godt planleggings – og kalkuleringsverktøy til bruk ved ombygginger, reperasjoner og vedlikeholdsplanleggingen.

Vedlikeholdskostnadsboken gir deg detaljert informasjon om ca 4500 ulike tiltak relatert til eiendomsvedlikehold.

Vedlikeholdskostnadsboken gjør det enkelt å lage gode og oversiktlige vedlikeholdsplaner både på kort sikt (årsplan) og på lengre sikt (flerårs-planer), samt at de også hjelper deg å holde planene ajour i forhold til oppdatering av priser, endringer i tiltaksbeskrivelser, etc.

Vedlikeholdstiltakene (kodet ihht. NS3451) omfatter:

Vedlikeholdsprisbok - Antikvariske tiltak

Forvaltning av bygninger av antikvarisk eller kulturhistorisk verdi er enutfordring på grunn av alle spesielle krav til vedlikehold og renovering.

Derfor laget Aareoni 2015 en egen vedlikeholdsbok som KUN omhander antikvariske tiltak. 2016-boken er nå supplert med ytterligere tiltak, slik at boken nå inneholder ca 400 tiltakskoder.

For hvert tiltak gis det informasjon om følgende:

Klikk her for bestilling/priser

Downloads

Velkommen til Aareons nye Onlinetjeneste for Faktabøker!

Aareon har laget en ny innloggingsside for samtlige Faktabokbrukere online. Du som kunde får nå en unik innlogging til samtlige av dine bøker (uansett om du har kjøpt en eller flere bøker). Logg inn med det brukernavn og passord du har fra før. Er du ny bruker kan du bruke din epostadresse som brukernavn og tilbakestille passordet. Det mulig å endre passord i forbindelse med innloggingen. Hvis du har spørsmål eller synspunkter på onlinetjenesten vår så kan du fylle inn informasjonen nedenfor og krysse av i rubrikken «Repab fakta» så vil vi svare deg så raskt det er mulig.

Få tilgang til bøkene dine online - Klikk her


Din ekspert på Aareon

Frank Svendsen
Frank Svendsen
Country manager Norge

Country Manager Norway

+ 47 90 82 50 54
to top