Vi bruker cookies

Aareon bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. For mer informasjon om hvilke data som er lagret, se vår personvernpolicy. Hvis du godkjenner bruk av informasjonskapsler, klikker du på "Jeg godtar" -knappen.

besiktning

Repab Faktabøker

Over 35 års samlet erfaringer. Vår bokserie REPAB Fakta inneholder informasjon som hjelper våre kunder å effektivisere sin eiendomsforvaltning.

Årskostnadsbøker

I Årskostnadsboken (for den aktuelle bygningskategori, f.eks. Skoler) kan du sjekke på hvilket nivå de årlige FDV-kostnadene for dine bygninger bør ligge, sammelignet med nøkkeltall i boken. Disse bøkene kan også brukes som et styringsverktøy for en bedre planlegging og kontroll av egen eiendomsforvaltning.

Les mer.

Vedlikeholdskostnadsboken

Ha kontroll å få lavere drifts- og vedlikeholdskostnader ved å benytte vedlikeholdskostnadsbøkene. Vedlikeholdskostnadsbøkene er en planleggings- og beregningsverktøy for ombygging, reparasjon og vedlikeholdsplanlegging.

Les mer.

Dina experter på Aareon

Kontakta Real Estate Advisory Service-avdelningen

reas@aareon.com
Tel: 031-725 43 00

Få tilgang til bøkene dine online

Klikk her

Velkommen til Aareons nye Onlinetjeneste for Faktabøker. Aareon har laget en ny innloggingsside for samtlige Faktabokbrukere online. Du som kunde får nå en unik innlogging til samtlige av dine bøker (uansett om du har kjøpt en eller flere bøker).

Logg inn med det brukernavn og passord du har fra før. Er du ny bruker kan du bruke din epostadresse som brukernavn og tilbakestille passordet. Det mulig å endre passord i forbindelse med innloggingen.

Hvis du har spørsmål eller synspunkter på onlinetjenesten vår så kan du fylle inn informasjonen nedenfor og krysse av i rubrikken «Repab fakta» så vil vi svare deg så raskt det er mulig.

Velkommen, Hilsen Aareon Norge AS

to top