Vi bruker cookies

Aareon bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. For mer informasjon om hvilke data som er lagret, se vår personvernpolicy. Hvis du godkjenner bruk av informasjonskapsler, klikker du på "Jeg godtar" -knappen.

builder

FDV-system

Forvaltning

Incit Xpand håndterer alle typer av eiendomsobjekter som lokaler, leiligheter og parkeringsplasser. Finn raskt frem til nye leietakere ved å publisere ledige objekter på nettet. I vår leietakertjeneste på nettet har dine kunder alltid tilgang til deres firma.

Finn leietakere og administrer avtaler

Leie
Leie i Incit Xpand gjør det enkelt for deg å håndtere alt som gjelder interne og eksterne leiekontrakter. Med full støtte for lokaler, leiligheter, parkeringsplasser og øvrige leieobjekter som for eksempel antenneplasser.

Omsetningsbasert leie 
Som et tillegg i modulen leie finnes en modul som håndterer omsetningsbasert leie. Leietaker rapporterer inn omsetningen via en webportal, som vil styre hvilken leie som settes, basert på et regelverk på kontrakten.

Nøkkelhåndtering
Modul for komplette låssystem med nøkkeltyper, låssylinder og nøkler.

Felleskostnader 
Felleskostnader er for å fakturere utgifter som ikke er fastsatt på faktureringstidspunktet. Når den virkelige kostnaden er kjent gjøres en avregning mellom innbetalt beløp og den faktiske kostnaden.

Køsystem
Køsystemet er et komplement til modulen CRM og Leie. Systemet håndterer interessenter for lokaler, leiligheter og parkeringsplasser.

Avtale
Avtale inneholder funksjoner for registrering av kunde- og leverandøravtaler. ­Modulen har full støtte for overvåkninger og budsjetthåndtering.

to top