Vi bruker cookies

Aareon bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. For mer informasjon om hvilke data som er lagret, se vår personvernpolicy. Hvis du godkjenner bruk av informasjonskapsler, klikker du på "Jeg godtar" -knappen.

Facilitor

FDV-system

Facility Manager

Facilitor er et komplett bookingsystem for møter, parkeringsplasser og fasiliteter. Facility Management har aldri vært så enkelt.

E-innkjøp
Handler om å automatisere hele prosessen rundt innkjøp. Ved å la de ansatte gjøre sine egne innkjøp kan man oppleve en tidsbesparelse på 40% . Ved å bringe dine leverandører og økonomisystemet sammen så vil du ha all tilgjengelig informasjon i et system. Manuelt arbeid er vil da bli begrenset til et absolutt minimum. Det betyr en enklere og mer strømlinjeformet innkjøpsprosess for dine ansatte og hele organisasjonen.

IT-ledelse
Når noe ikke fungerer i din organisasjon kan dette raskt føre til irritasjon og ineffektivitet. Å kunne rapportere en feil umiddelbart, eller bestille en leveranse uten en omfattende e-post og/eller telefonsamtaler vil øke tilfredshet blant dine medarbeidere. At alt er blitt registeret inn på samme sted, resulterer i en komplett oversikt. Du har da oversikt over hvor i prosessen din innrapporterte feil er for å bli håndtert og rettet.

Moduler
Energihåndtering, grafikk og CAD, analyse, besøk & resepsjon, bookingsystem, innkjøp og «Punch-Out», kontrakthåndtering, befaring , eiendomsforvaltning, nøkkelhåndtering, sanntidsovervåkning , Rengjøring, leie, faktura registrere, sende meldinger og CRM, lån håndtering, E-læring, støtte for flere språk.

Din ekspert på Aareon

Jeanette
Jeanette Hallan Carlsen
Customer Engagement Manager Norway

+47 958 281 03
to top