Vi bruker cookies

Aareon bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. For mer informasjon om hvilke data som er lagret, se vår personvernpolicy. Hvis du godkjenner bruk av informasjonskapsler, klikker du på "Jeg godtar" -knappen.

Oslo skyline

Incit Xpand

Et enkelt system for eiendomsforvaltning og økonomi. Systemet er komplett i forvaltning, drift, vedlikehold og økonomi. Vi tilbyr løsninger som kan utvides etter behov, uansett virksomhet.

Fleksibelt eiendomssystem

Bruk Incit Xpand via webben eller mobiltelefonen
For å jobbe mest effektift, kan våre kunder velge hvilke enheter de ønsker å jobbe i. Incit Xpand er et fleksibelt system. Incit Xpand Desktop er grunnsystemet. Systemet kan også brukes fra mobil maksimal effektivitet

Kommuniser med grunnsystemet via mobiltelefon eller nettbrett. Spar tid og reise – Håndter administrasjon via nettbrett.

Incit Xpand SmartStart
Kom i gang med ditt nye eiendom og forretningssystem raskt og kostnadseffektivt . Med Incit Xpand Smartstart får selskapet ett foretningssystem med omfattende funksjonalitet for forvaltning, drift, vedlikehold og økonomi – Ett helhetlig system og en database som gjøres tilgjengelig for ulike brukere i ulike grensesnitt, web og mobile enheter.

Incit Xpand Smartstart er en standardisert versjon av Incit Xpand basert på vår erfaring med over 400 implementeringer.

to top