Vi bruker cookies

Aareon bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. For mer informasjon om hvilke data som er lagret, se vår personvernpolicy. Hvis du godkjenner bruk av informasjonskapsler, klikker du på "Jeg godtar" -knappen.

Webinar
Webinar ·
WEBINAR
17FEB2021

Event

Webinar: Fordypning i Xpands blanketter

Dette webinaret er en oppfølging fra høstens webinar hvor vi nå fordyper oss og går mer detaljert inn i spesifikke områder i blankettsystemet. Få bedre kunnskap om Blankettmaler og User Variables i blankettsystemet i Incit Xpand - bli med på webinar!

GDPR påvirker hvordan vi forholder oss til vår data på

I dette webinaret blir vi bedre kjent med funksjonene for Blankettmaler og User Variables, vi viser hvordan man kan lage sine egne blankettmaler og User variables og hvordan de påvirker resultatet i utskriften av blanketten.

Vi kommer vise og arbeide i Incit Xpand samt i rapporteringsverktøyet List & Label for å gi tips på hvordan du som bruker kan designe og forandre dine egne blanketter i henhold til dine egne behov.

Dette vil kunne hjelpe deg med å effektivisere ditt daglige arbeid og redusere administrasjonen kring utsendelse av ulike dokumenter og formular.

→MELD DEG PÅ HER

to top