Vi bruker cookies

Aareon bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. For mer informasjon om hvilke data som er lagret, se vår personvernpolicy. Hvis du godkjenner bruk av informasjonskapsler, klikker du på "Jeg godtar" -knappen.

Aktivitäten- und Vorgangsmanagement

Aareon søker konsulenter.

Oslo

Vårt ERP og FDV system, Xpand bidrar til økt kundefokus, effektivitet og lønnsomhet for våre kunder og deres brukere.
Aareon Norge AS er eiet av Aareon Group, som igjen eies av Aareal Bank i Tyskland. Aareon Group er Europas ledende virksomhet innen konsulenttjenester og IT-systemer for eiendom. Aareon har 1400 medarbeidere ved kontorer i Norden, Tyskland, England, Frankrike og Benelux.
Aareon Norge opplever stor pågang fra eksisterende og nye kunder, og vi ønsker å styrke vår organisasjon med flere engasjerte og dyktige kolleger.

Arbeidsoppgaver

Som konsulent hos Aareon vil du få varierte, interessante og utfordrende oppgaver hos eksisterende Xpand kunder og i implementeringsprosjekter hos nye kunder:

Kvalifikasjoner

Vi søker etter deg som er et «konsulent-hode» som trives i skjæringspunktet mellom IT, økonomi  og eiendomsforvaltning. Vi håper du allerede har noe erfaring fra prosjekter eller implementering av ERP- eller FDV-systemer, og det er bra om du har:

Personlige egenskaper

Vi tror du er strukturert, analytisk og løsningsfokusert. Du liker å jobbe i team, men trives også med å finne ut av problemstillinger på egen hånd. Du trives med utfordringer, er lyttende til kunder og er i stand til å fremstille komplekse behov og problemstillinger på en enkel og forståelig måte. Fremfor alt er du en positiv og glad person med gode sosiale ferdigheter!

Vi tilbyr

Kontakt Frank Svendsen på mail: frank.svendsen@aareon.com eller på mobil: 0047 90 82 50 54

to top