Vi bruker cookies

Aareon bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. For mer informasjon om hvilke data som er lagret, se vår personvernpolicy. Hvis du godkjenner bruk av informasjonskapsler, klikker du på "Jeg godtar" -knappen.

Private cloud

Aareon Private Cloud - slik får du en enklere hverdag

Du som jobber med Xpand vet vel at vi også kan drifte systemet for deg? Det innebærer at du ikke behøver ha egne servere, vi håndterer oppgraderinger og sørger for at sikkerheten er ivaretatt. Vi fikser alt i sikre datahaller og du når Xpand via internett.

Er du lei av stadige oppgraderinger?
La Aareon ta seg av driften av Xpand

Med Aareon Private Cloud får du en smidig og stabil drift av Xpand. Med Aareon Private Cloud får du en smidig och stabil drift av Incit Xpand. Du behåller kontrollen och administrerar behörigheter och rapporter efter behov. Aareon Private Cloud gir deg en kostnadseffektiv og driftssikker skytjeneste for et fleksibelt og skalerbart forretningssystem som hjelper deg til økte inntekter og mer effektiv eiendomsforvaltning. 

Bruk tid på din kjernevirksomhet

Vi tar oss av den daglige driften og sørger for backup og vedlikehold av databasen. At systemet følger GDPR er selvsagt. IT-miljøet tilpasses slik at den er riktig dimensjonert til deres behov.

Glem alt som heter oppgraderinger og oppdateringer

Vi tar hånd om tidkrevende oppdateringer og du vil alltid ha den seneste versjonen av Xpand. Dere vil få tilgang til alla nye funksjoner i systemet med en gang de er tilgjengelige.

Du har fortsatt full kontroll

Du kan fortsatt administrere rettigheter, legget il nye brukere og konfigurere systemet. Du kan kontrollere automatiske kjøringer, rapporter og attesteringer.

Aareon har ansvaret

Aareon Private Cloud leveres fra våre egne datasenter i Tyskland og er tilgjengelige hele døgnet. Vi har meget høye sikkerhetskrav og vi bruker ansatte som er sikkerhetskontrollerte. Våre datasenter  er ISO og DQS sertifiserte for å garantere høyest mulig sikkerhetsnivå for våre kunder.

Vi tilbyr også spesialmiljøer

Aareon Private Cloud tilbyr også teknisk miljø for test og opplæring. Løsningen tilpasses dere behov og kan skaleres opp og ned i størrelse når behovet endrer seg.

Paketnorsk
to top